Steigerhout

Op het gebied van steigerhouten meubelen gingen velen ons al voor. We hebben de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten gehouden om onderscheidend te kunnen zijn. Designated is gedreven het begrip ‘steigerhouten meubels’ naar een hoger level te tillen. We hopen dat ook jij onze innovatieve en creatieve ontwerpen een verrijking van de markt vindt!

We werken veel vaker met verstek en nergens zijn hinderlijke schroeven zichtbaar. Ook kopse kanten van planken zijn nergens zichtbaar. Dit voorkomt schotelen van het hout en het product zal dus langer mooi blijven. Je zult zien dat de extra aandacht die wij besteden aan de meubels het verschil maakt tussen aan elkaar geschroefde ‘kisten’ van steigerplanken en het creëren van een sfeervol meubel!

Het gebruikt steigerhout dat wij gebruiken wordt door onze inkoper zorgvuldig geselecteerd en is niet door een bouwbedrijf afgeschreven. Vaak kopen wij in via faillissementsveiligen.

Zoals u op de achtergrond van enkele foto’s in onze webshop al ziet maken wij ook fraaie schuttingdelen van gebruikt steigerhout. En er is uiteraard meer mogelijk:

DSC00970

 

© 2014 DESIGNATED
Top